Algemeen Nieuws

In deze pagina komen artikelen die niet direct betrekking hebben op Zinloos – of Zinvol gedrag maar wel een bepaalde nieuwswaarde hebben. Juist artikelen die betrekking hebben op MKB krijgen extra aandacht en zullen worden geplaatst.
( Voor meer informatie klik op de afbeelding )

Belastingdienst

Ik geef aan een goed doel - mag ik mijn gift aftrekken?
Ja, dat mag als uw gift naar een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) gaat of naar een vereniging. Maar er zijn wel voorwaarden verbonden aan de gift aan deze stichting en/of vereniging.


 

 

De Derde Wereldoorlog kan elk moment beginnen.

Trumps aanval op Qassem Soleimani zal het begin vormen van een nieuw, wereldwijd conflict, zegt oud-officier Ingo Piepers. ‘Ik ben geen gekke henkie, dit is het resultaat van wetenschappelijke analyse.’

Wil Thijssen10 januari 2020, 17:24
Basisschool De Kroevendonk verwijst niet door naar speciaal onderwijs.

ARIE KIEVIT

Ook dit schooljaar zitten er ruim tweeduizend extra leerlingen op speciale scholen. Het plan om meer kinderen die zorg nodig hebben in gewone klassen te houden, komt niet van de grond. Basisschool De Kroevendonk in Roosendaal bewijst dat het wél kan. (AD,21-01-2020)Een week schroeven en er is een huis!

Er is een schreeuwende behoefte aan goedkope, duurzame nieuwbouwwoningen. Het bedrijf StartBlock uit Emmeloord levert kleine huisjes, die bijna helemaal van hout zijn gemaakt.
(AD, 21-01-2020)
Terug naar boven