Algemeen Nieuws

In deze pagina komen artikelen die niet direct betrekking hebben op Zinloos – of Zinvol gedrag maar wel een bepaalde nieuwswaarde hebben. Juist artikelen die betrekking hebben op MKB krijgen extra aandacht en zullen worden geplaatst.
( Voor meer informatie klik op de afbeelding )


Belastingdienst

Ik geef aan een goed doel - mag ik mijn gift aftrekken?
Ja, dat mag als uw gift naar een ANBI (algemeen nut beogende instelling) gaat of naar een vereniging. Maar er zijn wel voorwaarden. Aan de gift bijvoorbeeld en aan de vereniging/stichting..

 

 

Barbier van daklozen.

Sjoerd de Vries (24) zegt zijn baan vaarwel om daklozen in Rotterdam gratis te knippen, minstens 2000 per jaar. Met crowdfunding hoopt hij zijn project te kunnen uitvoeren. (AD, 28-11-2019)


Megapark boven spoor bij de Kuip.

Met de grootschalige plannen voor een nieuw Feyenoordstadion én Feyenoord City houdt het nog niet op in Rotterdam-Zuid. Een breed front van onder andere projectontwikkelaars, bouwers en corporaties wil een overkapping van het rangeerterrein naast de Kuip, zodat de nieuwbouw in IJsselmonde aan Bloemhof en Hillesluis wordt gehecht. De haalbaarheid van deze nieuwe mega-ontwikkeling wordt nu onderzocht. (AD, 28-11-2019)

 Wie bouwt de nieuwe onderzeeboten?

Het gaat om miljarden euro’s, banen en prestige. De scheepswerven Damen en IHC vechten voor de grootste Nederlandse marineorder ooit. Tegen elkaar. En het gaat hard tegen hard.

 

 

 

 

 

Terug naar boven

 

Nieuws uit Capelle

(klik op een afbeelding voor meer info)


Samen maken we Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel

Bekijk alle initiatieven en nieuwsberichten op de website.


Kinderburgemeester N. Vermeulen beëdigd

Kinderburgemeester Naomi Vermeulen samen met burgemeester Peter Oskam, wethouder Ans Hartnagel en het Kindercollege van Capelle aan den IJssel. (foto: Frank de Roo)

Tijdens de raadsvergadering van maandag 30 september heeft burgemeester Peter Oskam het kindercollege beëdigd. Kinderburgemeester Naomi Vermeulen kreeg de ambtsketen omgehangen van voormalig kinderburgemeester Ilias Oukbih van het politieke schooljaar 2018-2019.