Bestuursleden en vrijwilligers

Het bestuur van de stichting en de realisatie van de projecten wordt geheel gedaan door vrijwilligers. Zij zijn maatschappelijk betrokken en zetten zich uit overtuiging belangeloos en zonder vergoeding in tegen zinloos geweld.

 

Alex Tournier
Oprichter en
vicevoorzitter
(Klik voor
meer info op
de foto
)

 


Heleen de Wit -
van Soestbergen
Secretaris

 

John Heijsters
Penningmeester

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaap de Wit
Beleids-
medewerker/
webmaster
(Klik voor
meer info op
de foto)

 

Jan Kloppenburg
Ambassadeur
(Klik voor meer
info op de foto
)

 

Peter Burggraaf
Fotograaf ZG2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oud ambassadeurs

Prof. dr. B. Smalhout †
13.10.1927 - 02.07.2015

 

 

Majoor Alida Bosshardt †
08.06.1913 - 25.06.2007


 

 

 

 

 

Financiële zaken


De financiële zaken van de Stichting van Zinloos Geweld naar Zinvol Gedrag staan onder toezicht van Accountants en Belastingadviseurs De Jong Koster te Ridderkerk. De jaarstukken worden jaarlijks (vanaf 2003) door dit kantoor opgesteld én goedgekeurd. Het fiscaal "RSIN nummer" van de Stichting is 816313167. U heeft dit nummer nodig indien u op grond van de ANBI regeling uw donatie wilt aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. 
Lees hier meer over deze mogelijkheid.Terug naar boven

 

Vrijwilligers gevraagd

Om onze hulpverlening te kunnen verbeteren en uit te breiden, komen wij graag in contact met enthousiaste vrijwilligers, die bereid zijn een (beperkt) deel van hun beschikbare tijd voor de stichting te besteden. Wij zoeken onder andere versterking op juridisch en organisatorisch gebied, maar andere inbreng is uiteraard ook welkom. Een mailtje is zo gestuurd, klik op ons e-mail adres onderaan deze pagina. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.